Unitat d'Igualtat
dimarts, 16 de juliol de 2019

Activitats i jornades

Formació Punts Violeta Ayuntament Albal 1 y 2 de juliol 2019

 

Organització per la Unitat d'Igualtat de la Mancomunitat l'Horta Sud en col.laboració amb l'Ajuntament  d'Albal, dins de la campanya dels Punts violeta,  un taller formatiu a l'equip de voluntariat que va a dinamitzar els Punts violeta durante les festes locals.

 

Jornada assetjament sexual y per raó de sexe en las organitzacions. 3 juliol 2019. Mancomunitat l'Horta Sud

El pasat 3 de juliol es va dur a terme la Jornada  contra l'assetjament sexual i per raó de sexe en les organizaciones, organitzada por  la  Mancomunitat Horta Sud, i en la que van participar aproximadamente  50  persones,  comptant personal tècnic dels distints ajuntaments, empreses, sindicats i altres organitzacions.

L'objectiu que es pretenia amb aquesta jornada era  conscienciar sobre l'assatjament sexual i per raó de sexe en les organitzacions, com reconéixer dites pràctiques i quines ferramentes hi ha disponibles per a lluitar contra elles en l'àmbit laboral, així com conéixer experiències en la implantació de protocols d'actuació tant en ajuntaments com en empreses.

Des de la Unitat d'Igualtat de la Mancomunitat l'Horta Sud es presta assessorament a ajuntaments, empreses i entitats en plans d'igualtat.

¡¡Os deixem  la ponència de María García sobre l'assetjament sexual i per raó de sexe i  el document amb les conclusions més importants de la jornada!!!"