S'accedeix des de València a través de la carretera V-31 (pista de Silla) abans de confluir amb l'AP-7.

  

En la gastronomia local destaquen els dolços, sent representats pel “PLAT DE GLÒRIA”, també tenim la “COCA DE CARABASSA”, la “COCA D’ARROP”, la “COCA FINA”, la “COCA BORRATXA”, i les “PILOTES DOLCES”. Concretament “EL PLAT DE GLÒRIA” té la seua tradició com totes les coses bones i que les d'aquest típic plat valencià, es remunta a temps molt antics en els quals carros i cavalleries transportaven fins a la capital a les gents dels pobles el dissabte de Glòria. Hi havia costum en aquella època de premiar al primer traginer que arribara a la plaça de la Verge després del toc de Glòria amb un plat de dolç un barret de palla i un mocador roig per a ell.

Església de S. Martín Bisbe (1610 – Ampliada en 1805), amb interessants frescos de S. Martín de Tours i S. Luís Beltrán, atribuïts a Vicente López, pintor de cambra de les corts de Carles IV i Ferran VII; així com la capella del Crist de la Fe (1819). Encara que la construcció data del S. XVIII ha patit importants canvis: una remodelació, una substitució, una restauració i diversos afegits necessaris.

 

El dia de la Verge del Carme, patrona del municipi (16 de juliol) se celebra una processó en el seu honor organitzada per la confraria. El dilluns següent, se celebra la festivitat del Santíssim Crist de la Fe. Entre els actes programats destaca una multitudinària processó amb totes les imatges de l'església, la missa major, competicions esportives, gala musical, sopars populars, concurs de paelles, focs artificials i un gran nombre d'activitats. El 30 de juliol, se celebra la festivitat dels Sants de la Pedra Abdón i Senén, patrons del municipi. Els clavaris triats entre joves de la població són els encarregats d'organitzar aquesta festivitat. La setmana taurina se celebra a la fi de juliol i principis d'agost.

Ací podeu consultar el programa de Festes d'Alcàsser 2023.