Es pot accedir a través de les línies 1, 2 i 7 de Metrovalencia. Per carretera, s'accedeix des de València a través de la CV-407.

 

Guisada del dia de Sant Roc

Plat preparat amb carn de pollastre, conill i mandonguilles, cuinat amb una salsa elaborada amb ceba, tomaca, all julivert, ametla picada i conyac condimentat amb pimentó roig).

Pastissets de moniato

Pastís d'ametla

Coca Cristina

El Museu de la Rajoleria de Paiporta

Antiga fàbrica de rajoles i teules ara recuperada com a museu en el qual es pot visitar l'exposició permanent així com les temporals.

 

El xalet de Català i el jardí

Constituïa la residència de vacances de la família Català, coneguda per la fàbrica de seda.

 

Església parroquial de Sant Jordi

La primera constància documental és de 1579. L'escola estatal del patronat, una de les velles escoles hui convertida en la llar del jubilat.

 

L’Auditori de Paiporta

L'Auditori Municipal de Paiporta va ser inaugurat el mes d'abril de 2003 i és la infraestructura municipal que articula totes les activitats escèniques, musicals i cinematogràfiques que es programen des de l'àrea de Cultura.

També és un referent de la participació ciutadana de les diferents associacions, entitats i institucions locals, ja que en les seues instal·lacions se celebren cursos, xarrades, conferències, reunions i tot tipus d'actes convocats per col·lectius de tota mena.

 

Falles

Reis Mags

9 d´Octubre

Les festes patronals

Se celebren a l'agost en honor a Sant Roc, patró de Paiporta. L'ajuntament organitza una sèrie d'activitats festives, culturals i lúdiques, com a balls, concerts de música, jocs infantils, sopars populars, cavalcades, focs artificials i actes religiosos.

Podeu consultar la programació de les Festes de Paiporta 2023 ací.