Joventut
dijous, 23 de setembre de 2021

Menja`t el món '21

El programa «Menja’t el món. Joves i alimentació saludable», té com a objectiu principal promoure una alimentació saludable entre la població jove (12-30 anys), facilitant informació i sensibilitzant sobre la importància de mantindre uns bons hàbits alimentaris per a millorar la nostra salut.

Per a aconseguir-ho, hem programat una sèrie de tallers (presencials i en línia) i un servei d’assessorament en línia per tal de facilitar informació relativa a diferents temàtiques d’interés, i poder resoldre els dubtes que pugueu tindre.

 

Totes les accions són gratuïtes, gràcies a la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut i la col·laboració dels municipis de la Mancomunitat de l’Horta Sud. És per això, que tots els tallers estan oberts a la participació de qualsevol jove dels municipis de la Mancomunitat (per exemple, si vius a Torrent pots apuntar-te al taller que es realitzarà a Quart de Poblet o Picassent).

Això si, l'aforament als tallers presencials és limitat, per la qual cosa apunta't el més ràpid possible si t'interessa participar en qualsevol d'aquests tallers que hem programat. Els tallers en línia seran en obert, i per poder accedir a ells, hauràs de connectar-te el dia i hora concret al següent enllaç: http://rebrand.ly/tallersmenjatelmon

Les inscripcions s’atendran per estricte ordre d’entrada. Quan les places queden cobertes, la resta de persones passaran a estar en reserva. A la inscripció vos demanem algunes dades per qüestions d’estadística i d’organització. Vos enviarem un email tan sols si hem de comunicar-vos que esteu en reserva a l’estar cobert l’aforament, o si per qualsevol impediment hem de cancel·lar alguna de les accions previstes al programa (per això haureu d’estar pendents al vostre correu!).

Accedeix al Formulari d’Inscripció

En tots els tallers presencials es respectaran les mesures de protecció front a la Covid-19 que estiguen vigents, i s’hauran de complir les mesures i normes establertes a cada espai. Si tens qualsevol dubte, parla amb la persona responsable de la instal·lació o la responsable del taller.

Assessorament en línia

Ana i Laura seran les expertes en nutrició i alimentació saludable que atendran tots els vostres dubtes. Aquestes sessions es realitzaran a través de la plataforma Zoom tots els dijous de 18:30 a 20:00h. des del 30 de setembre a l’11 de novembre. Podreu participar a les sessions a través de l’enllaç que vos facilitem a continuació, i plantejar els vostres dubtes de manera privada pel xat o formular-les obertament.

Enllaç a les Sessions d’Assessorament

Per a aquelles persones que no pugueu connectar-vos a cap de les sessions previstes, donem l’opció d’enviar els vostres dubtes a través d’un formulari anònim. Cada dijous es destinaran els últims minuts a donar resposta als dubtes rebuts, i aquesta part de la sessió es gravarà i es penjarà en aquesta web per facilitar la seua consulta posterior.

Enllaç al Formulari de dubtes per al Servei d'Assessorament 

Els tallers en línia també es gravaran i penjaran en aquesta web per facilitar la seua visualització per qualsevol persona que no haja pogut participar. Si participes en qualsevol d’aquestes accions en que es gravarà, però no vols que ningú et reconega, pots participar de manera anònima seguint aquestes sencilles recomanacions:

  • No connectes la càmera.
  • Utilitza un àlies.
  • Utilitza el xat per fer les teues preguntes.