Unitat d'Igualtat

Campanya 8M #La corresponsabilitat Si compartim GUANYEM 2022.

Campanya 8M #La corresponsabilitat Si compartim GUANYEM.

Vos presentem la campanya del 8 de març de 2022. En esta ocasió dirigida a la Corresponsabilitat davall el lema #La Corresponsabilitat. Si Compartim, GUANYEM, des de l'àrea d'Igualtat de la Mancomunitat volem realçar i posar en el centre de la nostra campanya la importància de les cures i de les tasques domèstiques, refermant el compromís que devem de tindre les persones en les nostres llars, independentment de quin siga el model de convivència que tinguem. Apostant, novament, per la igualtat entre hòmens i dones:

PROPOSTA DIDÀCTICA PER A CENTRES EDUCATIUS D'INFANTIL I PRIMÀRIA

S'ha elaborat una proposta didàctica per als centres educatius d'infantil i primària per a sensibilitzar entorn d'aquest concepte.

Es tracta d'un joc interactiu que trobareu en el següent enllaç:

https://view.genial.ly/6205103a42b96900183d4b54/learning-experience-didactic-unit-proposta-coeducativa-la-corresponsabilitat

També, adjuntem una guia de suport per al professorat on apareix una explicació detallada de cada activitat proposada: objectius, metodologia i descripció de l'activitat.

Cadascuna de les activitats va acompanyada d'un material addicional que també adjuntem.

CONFERÈNCIA DIRIGIDA A LA CIUTADANIA:  La corresponsabilitat Si compartim, guanyem.

Des de la Mancomunitat l'Horta Sud, es facilita als ajuntaments de la comarca de l'Horta Sud, formació a la ciutadania, amb l'objectiu de promoure la corresponsabilitat i el repartiment equitatiu de les tasques de la casa.


Els ajuntaments realitzaran la sol·licitud a aquest correu: igualdad@mancohortasud.es