Per carretera es pot accedir per l'autovia V-30, o des de la ciutat de València per l'avinguda del Cid i pel carrer València. També compta amb la línia nocturna 4 d'autobusos EMT, amb la línia 150 de MetroBus, i amb les línies 3, 5 i 9 de Metrovalencia

 

En el gastronòmic, Mislata, igual que els altres municipis de L'Horta, destaca pels arrossos i les seues diferents variants, sent el plat més representatiu la paella encara que posseeix gran accepció el tradicional arrós amb fesols i naps”, el arròs a banda o el arròs negre”. També és important l’all i pebre.

La Creu del terme, del S. XV, divideix els termes de València i Mislata.

 

L'Església de la Verge dels Àngels és la més antiga de Mislata (S. XVIII), és una mostra de successió d'estils i d'una extrema senzillesa sobretot la seua façana. La construcció compta amb una sola planta i estructura de creu llatina amb volta de canó.

 

La localitat de Mislata a més de l'Església de la Verge dels Àngels té dos esglésies més, la de Sant Francesc d'Assís i la de Sant Miquel de Soternes.

 

El Convent de la Mare de Déu al Peu de la Creu data de mitjan S. XX i es troba situada molt prop de l'Església dels Àngels. És d'estil contemporani i posseeix una sola nau.

 

A més, Mislata té un parc de gran superfície com és La Canaleta, on hi ha zones d'ombres, berenadors, paellers, zones infantils i un poliesportiu per a gaudir d'un bon dia en família i amics envoltat d'una alta varietat d'espècies arbòries.

 

Reis Mags.

Les festes patronals se celebren de l'1 al 27 d'agost en honor al Santíssim Crist de la Fe i a la Mare de Déu dels Àngels. S'organitzen diversos actes com despertaes, moros i cristians, cavalcades, xocolatada, paelles gegants, mascletaes, focs artificials, processons, misses i activitats musicals.

Al setembre se celebren les festes en honor a Sant Miquel Arcàngel i a la Mare de Déu dels Dolors.

Al desembre, les festes de la Puríssima.

Falles.