Unitat d'Igualtat
dimarts, 8 de novembre de 2022

Campanya 25N La Violència de Gènere digital és real

La Mancomunitat de l’Horta Sud, un any més, manifesta el seu rebuig i repulsa contra tot tipus de violència cap a les dones.

En esta ocasió, per a la campanya del 25 de novembre de 2022, la Unitat d’Igualtat vol posar el focus en la violència de gènere digital sota el lema: “La violència de gènere digital és REAL”.

Actualment, ens trobem davant una massiva interacció a través de les xarxes socials que ha provocat que els mitjans digitals siguen el refugi per a continuar exercint violència cap a les dones. És per això que volem remarcar que l’àmbit digital és la ferramenta mitjançant la qual se seguix reproduint la violència masclista i no la causa. 

Per a dur a terme la campanya del 25N s’han programat les següents accions:

#NosEnredamos. Generación Z, RRSS y Violencias machistas”, xarrades a càrrec de la psicòloga i sexòloga Isa Duque, més coneguda com @lapsicowoman. Amb la col·laboració de la Unitat d’Igualtat i els ajuntaments dels municipis de Massanassa i Aldaia.

 

Jornades tècniques d’assistència a dones víctimes de violència de gènere digital en l’àmbit local.

  • Els dies 17 i 24 de novembre de 9:00 a 14:00 h.

  • Dirigides al personal tècnic dels ajuntaments de la comarca de l’Horta Sud.

  • Lloc: Seu de la Mancomunitat de l’Horta Sud.

 

Per a poder assistir-hi cal inscriure's a través del següent enllaç:

https://forms.gle/3uvZpeLcFedL8BE7A

III MARXA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

La Mancomunitat de l’Horta Sud participarà juntament amb els municipis d'Albal, Alfafar, Benetússer, Beniparrell, Catarroja, Llocnou de la Corona, Massanassa, Paiporta i Sedaví en la III Marxa contra la violència masclista.

 

L’esdeveniment tindrà lloc a la Plaça Poeta Miguel Hernández del barri d’Orba d’Alfafar el dia 27 de novembre de 2022 a partir de les 11:00 h. 

Si hi vols participar posa’t en contacte amb l’àrea d’igualtat del teu ajuntament o amb la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat de l’Horta Sud!

 

Tallers “La violència de gènere digital és real” dirigits a l’alumnat de 3r d’ESO.

Des de la Unitat d’Igualtat s’ha elaborat un material per a treballar-lo als centres educatius de la comarca de l’Horta Sud, concretament a les aules de 3r d’ESO on s’impartiran al llarg d’este curs lectiu 2022-2023.

 

Estos tallers es poden sol·licitar a través del següent enllaç:

https://forms.gle/hN7Xpiq27oFdhUuP7