Recollida d'animals


La Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud presta el Servei de Recollida i Custòdia d'Animals domèstics abandonats, perduts o decomisats al objecte de facilitar la gestió del servici als ajuntaments adherits. Els avisos s'han de realitzar a trevés dels responsables municipals o la policia local de cada ajuntament.

En la actualitat, els ajuntaments adherits són: Alcàsser, Alaquàs, Albal, Aldaia, Alfafar, Benetússer, Beniparrell, Catarroja, Massanassa, Mislata, Paiporta, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Sedaví y Silla.

Facilitar als municipis la gestió d'un servei de mancomunat amb majors garanties de qualitat

Recollida, Protecció i Custòdia, fomentant l'Adopció


En què consistix el servei?

La prestació del servei integra la memòria, la custòdia i la protecció dels animals abandonats, errants o decomisats; La retirada, transport i tràmits d'animals: y el desenvolupament de l'estructura necessària per a fomentar l'adopció posterior dels animals.

Si detecta una situació d'abandó al seu poble, contacte amb la Policia Local del seu Ajuntament per a que pogam procedir a la seua recollida i custòdiaSi vols adoptar un animal com a mascota, visita la pàgina de Facebook de Modepran.