Unitat d'Igualtat

Projecte formatiu Fem Xarxa-Fem igualtat – Mancomunitats valencianes

Us presentem la posada en marxa d'un nou projecte de formació anomenat "Fem Xarxa, Fem Igualtat" – Mancomunitats Valencianes es tracta d’un projecte col-laboratiu per a facilitar formación especialitzada en materia d’igualtat entre dones i homes.

Cada vegada més sorgeixen noves formes de relacionar-nos i treballar, a tot això, haurem de sumar-li la particularitat actual de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 que segons l'ONU, alerta dels "escassos avanços en matèria d'igualtat de gènere i drets de les dones aconseguits al llarg de les dècades estan en perill de reculada com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19". Per això, es presenta aquest programa de formació i sensibilització en matèria d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, mitjançant videoconferències i recursos on line.

Aquesta iniciativa va ser proposada per companyes de les Mancomunitats, integrades en la Xarxa Valenciana d'Igualtat i conta amb la col-laboració de  la Direcció General de l´Institut Valencià de les Dones, amb l´objectiu de fer extensible aquestes ponències a totes les persones professionals que la integren, així com altres professionals que poden enriquir i aportar els seus coneixements a aquest projecte.

Fem Xarxa, Fem Igualtat, consisteix en una caixa de ferramentes formatives on line amb perspectiva de gènere, amb una programació trimestral, formada per dos ponències mensuals, atenent a una temàtica comú.

Es tracta de facilitar recursos i formació on line als ajuntaments, entitats socials, empreses i a la ciutadania en general, en matèria d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, prevenció i sensibilització de la violència de gènere i altres violències sexuals, amb els objectius d´integrar la perspectiva de gènere a les entitats locals, compartir coneixements i crear xarxes entre els i les professionals de la Xarxa Valenciana d´Igualtat i altres agents socials que treballen en matèria de promoció d´igualtat i prevenció de la violència de gènere.

Per a registrar-te en la plataforma de formació has d'inscriure't en: https://eformacion.gva.es/campus/?event=microsite.edition&orgid=59&langid=10&editionid=17259&urlcss=

Totes les webinars están diponibles en el canal Youtube de la Mancomunitat l’Horta Sud:

https://www.youtube.com/channel/UC2xYQjblkfLl8Lk5yAclrPw

Adjuntem les programacions trimestrals: