Avís legal

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2022, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE), posem al vostre coneixement la següent informació: Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud. U, amb domicili social al carrer Cervantes, 19 46900 Torrent (València) és en l’actualitat l’encarregada de l’explotació, gestió i funcionament del lloc web www.mancohortasud.es

Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, amb CIF P4600003J, us comuniquem que podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu postal en la direcció indicada com a domicili de la societat, en el telèfon 96 157 20 11 o bé a través del correu electrònic mancomunidad@mancohortasud.es

El web de la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud. U (d’ara en avant Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud) té com a objectiu facilitar el coneixement de les activitats que realitza i els serveis que presta al públic en general.

Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, modificacions de la informació compresa en el seu web.

Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud no es responsabilitza de les conseqüències, danys o perjudicis que es deriven de l’accés al seu web, de l’ús que es faça de la informació que conté o de l’accés a unes altres matèries en Internet que es faça a través dels seus enllaços.