Projectes Europeus
Claire Personas.jpg
dimecres, 24 d’abril de 2024

CLAIRE

El projecte CLAIRE té com a objectiu incloure el Pacte Verd Europeu a nivell local. El camí comú és prendre la iniciativa des de cadascuna de les àrees d’aquest pacte i així millorar-ne els coneixements generals. CLAIRE du a terme les següents funcions:

Tallers per a treballar-ne la temàtica, cooperar amb entitats públiques i privades, intercanviar pràctiques i expectatives a l’hora de prendre-hi decisions, seguir les línies d’acció de les diferents regions de la UE;

Jornades sobre les ferramentes que tenim a l’abast, aplicar la perspectiva de gènere al pacte, implementar-ho tot a la Comunitat Valenciana i a un esdeveniment públic (fòrum enfocat des de la perspectiva de gènere en la mobilitat sostenible).

Aquest projecte pertany al programa europeu CERV (ciutadania, igualtat, drets i valors), compta amb un pressupost total de 180.000 € i té una durada de 2 anys. Quart de Poblet participa en el projecte al costat d'altres socis d'Espanya, Itàlia, Bulgària, Romania i Portugal.

Consorcio socis

Coordinador: COMUNE DI ASTI.

Socis: ASSOCIAZIONE NAZIONALE COMUNI ITALIANI SEZIONE PIEMONTESE, UNION OF BULGARIAN BLACK SEA LOCAL AUTHORITIES, AJ. DE QUART DE POBLET, MUNICIPALITY OF ALBA IULIA, CÂMARA MUNICIPAL DE SETÚBAL, MANCOMUNITAT DE L'HORTA SUD.