Actualitat
26 d’octubre de 2020

Teletreball: oportunitat o trampa per a la Igualtat

Amb els objectius de reflexionar sobre el sistema de teletreball, analitzant els avantatges i dificultats en la seua implantació, d'analitzar el teletreball des de la perspectiva de gènere i el seu impacte diferenciat entre dones i homes i de difondre experiències d'implantació de teletreball tant d'empresa com als ajuntaments de la comarca l'Horta Sud, la Mancomunitat de l’Horta Sud va organitzar, juntament amb el diari Levante EMV una taula redona sota el títol “Teletreball: oportunitat o trampa per a la Igualtat”.

Participaren Isabel Plá Julián. Doctora en Economia per la Universitat de València. Professora Titular de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. Directora de la Unitat d'Investigació Economia Feminista.

A més, visibilitzaren les experiències en la implantació del teletreball tant en ajuntaments com en empreses des d'una perspectiva de gènere i s'analitzà el paper de la negociació col•lectiva. Participaren els ajuntaments de Torrent i Benetússer, Laura Catalá, sòcia activa del Fòrum empresarial del L'Horta Sud i consultora i advocada de Catala & Richart assessores i Lola Ruiz Ladrón de Guevara, secretaria d’Acción Sindical UGT-PV.  

Documents

Reportatge Teletreball Levante EMV 251020.pdf