Actualitat
28 de juliol de 2018

Aprovada per unanimitat l'al'legació conjunta de la Mancomunitat per la millora del transport a l'Horta Sud

El ple extraordinari de la Mancomunitat reclama una connexió interurbana ?que unisca persones i no les separe?

La Mancomunitat de l'Horta Sud ha celebrat un ple extraordinari amb motiu de les al·legacions presentades pels diferents municipis, davant el projecte de la Conselleria per a la línea d'autobús CV-108. La intenció, ja manifestada en anteriors reunions, ha estat la de donar suport a totes les propostes i presentar-ne una conjunta en nom de tota la comarca.

?Per tal de fer força i unir persones i no separar-les', com ha reiterat el president de la institució, Carlos Fernández Bielsa, la Mancomunitat ha aprovat amb el vot a favor de tots els seus representants, presentar una al·legació conjunta, notificar la decisió a la Conselleria de Transport i ?seguir defenent els interessos de la comarca, independentment del color polític?.

d'esta manera, al torn de paraula s'ha donat compte de les al·legacions individuals de Benetússer, Sedaví, Paiporta, Alcàsser, Picassent i Alfafar. Entre les peticions s'ha parlat d'incloure el servici nocturn de bus per a totes les localitat de la comarca, connexions directes amb els hospitals de referència, més i millors frequències o la renovació de la flota de vehicles.

Així finalment, amb el vot unànime de tot el plenari, s'ha tancat la sessió urgent celebrada, extraordinàriament, a l'ajuntament de Torrent.