Actualitat
26 de juliol de 2017

Albal, Sedaví i Silla alberguen tallers d'ocupació de l'ACCO Horta Sud aquesta setmana

Les tècniques i tècnics de l'ACCO estan impartint cursos gratuïts a Albal, Sedaví i Silla aquesta setmana. Es tracta de classes en grups reduïts de fins a 15 persones en els quals es treballen competències transversals -habilitats socials, relació interpersonal, planificació i gestió del temps, presa de decisions, capacitat d'aprenentatge, adaptació al canvi...- i l'alfabetització digital per aconseguir una major ocupabilitat de les persones aturades, sobretot en el col·lectiu de persones desocupades de llarga durada. Preparar un currículum i enviament, l'ús del correu electrònic o un primer contacte amb les xarxes socials mitjançant les quals puguen aconseguir treball. Els tallers s'ofereixen en coordinació amb els diferents consistoris de l'Horta Sud i els seus serveis AODL.

Una altra de les línies de treball actual de l'ACCO posa l'accent en aquells valors que li donen un valor afegit a l'emprenedorisme, com l'economia circular o l'economia verda. En aquest sentit, han estat treballant aquesta setmana a Benetússer. A la jornada van assistir la presidenta i el secretari de l'Associació de Comerciants de Benetússer, així com l'alcaldessa de la localitat, Eva Sanz. El calendari de tallers i xerrades per a aquest trimestre està preparat amb les entitats locals i els agents implicats, estant obert a més peticions, de manera que es done cobertura a totes les necessitats de la comarca.

Tots aquests serveis estaran actius fins al proper mes de setembre treballant per la reactivació de l'ocupació a la comarca. Aquest servei és grupal o individual, depenent de les necessitats i disponibilitat dels usuaris i usuàries, i pot demanar-lo directament a la Mancomunitat o a través de les Agències de Desenvolupament Local (ADL) de cada municipi.