Actualitat
18 de juliol de 2018

?Volem un transport metropolità que una als municipis i no els separe?

La Mancomunitat de l'Horta Sud manté la seua ?línia reivindicativa? i crea una comissió de seguiment per a millorar el projecte de la línia CV108 i garantir l'autobús nocturn per a tots

La Mancomunitat de l'Horta Sud, presidida per Carlos Fernández Bielsa, ha celebrat una reunió de treball entre els alcaldes i l'Autoritat de Transport Metropolità de València per a plantejar les reivindicacions davant el nou projecte que es prepara de la línia CV-108.

La junta l'ha iniciat el president de la corporació Intermunicipial assegurant que la Mancomunitat seguirà en la línia reivindicativa ?per un transport que una als municipis i no els separe. Aspirem a un transport metropolità policèntric que no pase sempre per la capital i recolzem les reivindicacions per a aconseguir els diners que ens corresponen en matèria de transport. Seguirem demanant els 38 milions del Govern per a la gestió del nostre transport?.

Així, la gerent de l'Autoritat de Transport Metropolità, María Pérez Herrero, ha iniciat la seua exposició davant els alcaldes i regidors assegurant que ?es va a fer tot el possible per millorar el projecte?.

D'aquesta manera, i com primera reivindicació, tant el president com els alcaldes afectats han destacat la necessitat d'incloure a tots els municipis en l'autobús nocturn, atenent i recolzant la reivindicació de Picassent, Alcàsser i Sedaví, que segons la proposta quedaven fora del recorregut.

Seguidament cada edil ha exposat davant la gerent les seues propostes de millora, queixes i al·legacions pel transport metropolità: Unificació de tarifes, augment de parades i horaris, metro? L'objectiu és connectar correctament als municipis, i millorar ?ara o mai? amb el nou projecte de transport metropolità.

La sensació a transmetre, concloïa el president Carlos Fernández Bielsa, és que ?no estem be i volem millorar. Hi haurà esmenes de cada municipi o ciutat i totes esperen resposta com més prompte millor. Volem ajudar a millorar les nostres connexions'.
Així, finalment Bielsa ha proposat la creació d'una comissió per a realitzar el seguiment, mantenir les reivindicacions i fer força per a ?entre tots- aconseguir un transport més eficaç i segur per a la nostra comarca.