Actualitat
16 d’octubre de 2019

Vicente Zaragozà serà el nou portaveu del grup socialista a la Mancomunitat

L’entitat va celebrar ahir el seu Ple d’Organització on es van aprovar els representants dels grups a les comissions i consorcis

La Mancomunitat de l’Horta Sud va celebrar ahir el Ple d’Organització al qual es van fer oficials els nomenaments dels vicepresidents de l’entitat i de la seua Junta de Govern, i on també es va decidir que serà Vicente Zaragozà, alcalde de Silla, el nou portaveu socialista per a la present legislatura.

El nou portaveu es va mostrar “agraït per la confiança de l’equip encapçalat per la presidenta Eva Sanz i desitjós de participar d’un projecte comú per a la comarca”. Zaragozà va manifestar ahir que “compartisc amb el nou equip de govern moltes de les idees per a fer tot allò que necessita l’Horta Sud i és en això en el que treballarem els pròxims quatre anys”.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Benetússer, va destacar que “este és un bon inici que mostra el compromís amb la comarca de totes i tots. Hem aprovat per unanimitat la composició i representació en els diferents estaments i comissions. Anem a treballar amb força per a fer una Horta Sud més igualitària i millor connectada”. Sanz va assegurar també que “ara que l’equip està conformat, ens esforçarem per avançar en la posada en marxa de les comissions informatives la setmana pròxima, amb la mirada posada en la millora diària dels municipis de l’Horta Sud”.

Del ple d’ahir també van eixir els portaveus a la Mancomunitat de la resta de grups. Per part del Grup Popular estarà com a representant Rubén Molina, de Lloc Nou de la Corona, qui també forma part de la Junta de Govern. Per Compromís actuarà la Vicepresidenta Segona i alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín. Finalment, en nom de Podemos figurarà el regidor de Manises Rafael Mercader.

Al plenari també es van aprovar les diferents comissions amb les que contarà la Mancomunitat en esta legislatura, amb àrees d’Hisenda, Relacions amb Europa, Infraestructures, Igualtat i Comptes. En totes elles es va decidir per unanimitat mantindre una presència proporcional, que atorga 6 membres al PSOE i 1 per a PP, Compromís i Podemos, respectivament, de cara a la conformació de les comissions, que es farà pròximament.

Finalment, també es van aprovar per unanimitat les presències dels diferents representants a les entitats que estan participades per la Mancomunitat, com ara el Museu Comarcal, el Consorci de Serveis Socials, el Fons Valencià per la Solidaritat i la Fundació Horta Sud.