Actualitat
6 de maig de 2015

Una Fira per a tota la família posarà el punt final a l'Escola d'Emprenedors Sostenibles de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud

La segona edició de la Fira d'Emprenedors Sostenibles estarà dedicada a tota la família i tindrà lloc el pròxim 10 de maig en el Centre Ambiental El Vedat

Alumnes de Primària, Secundària i Cicles Formatius de la comarca han explorat, gràcies a l'Escola d'Emprenedors Sostenibles, el seu vessant més creatiu i innovador per a ficar-se en la pell de verdaders empresaris.

Este programa ludic i educatiu, desenrotllat durant tot el curs, té com a finalitat ensenyar als jóvens a potenciar les seues capacitats emprenedores com a motor laboral de cara al seu futur professional. Els alumnes, amb la motivació i orientació dels docents, han construït les seues pròpies cooperatives treballant en equip i establint-se com una empresa real que crea els seus productes davall la perspectiva de l'ecologia i la sostenibilitat.

En el marc de la clausura de l'escola, diumenge que ve, 10 de maig, tindrà lloc la segona Fira d'Emprenedors Sostenibles, on els estudiants podran vendre els productes que han anat elaborant al llarg del curs en les seues cooperatives. L'esdeveniment començarà a les 10 del matí i es prolongarà fins a les 14 hores amb les propostes de les 19 cooperatives que han originat els centres educatius d'Alcàsser, Bétera, Xirivella, Beniparrell, Catarroja i Torrent.

Entre les seues ofertes empresarials podrem trobar cendrers, carteres, motxilles, sabons casolans, polseres, magdalenes i gofres. També ens sorprendran amb un joc infantil interactiu elaborat pels emprenedors de l'IES Serra Perenxisa de Torrent i amb servicis d'oci per als més menuts organitzats per les cooperatives de l'IES La Marxadella.

Tots estos jóvens empresaris són a més, solidaris ja que destinaran el 20% del benefici obtingut en la venda dels seus productes a l'obra social que ells mateixos han proposat i establit en els estatuts de les seues empreses.