Actualitat
30 de juny de 2014

Un total de 1.200 músics de la comarca participen en la XV Trobada Solidària de Bandes Juvenils de l'Horta Sud

Dissabte passat 28 de juny, un total de 1.200 músics de la comarca de l'Horta Sud van participat en l'última edició de la "Trobada de Bandes Juvenils de l'Horta Sud", que enguany s'ha celebrat a Aldaia.


L'acte ha comptat amb la invitació especial de la Unió Musical Santa Cecília de Cortes de Pallàs i la Societat Musical Ayorense d'Ayora. Entre els jóvens, també va estar present l'Agrupació Musical "Els Majors de l'Horta Sud".


En esta edició, de nou amb caràcter solidari, ha concentrat a 22 associacions musicals de tota la comarca. Alaquàs, Albal, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Benetússer, Beniparrell, Catarroja, Manises, Massanassa, Mislata, Paiporta, Picanya, Picassent, Quart de Poblet, Sedaví, Silla, Torrent, Xirivella i l'Associació Musical Barri del Crist de Quart-Aldaia.


Abans de la desfilada pels carrers d'Aldaia, totes les associacions musicals van participar en una recollida d'aliments que va aconseguir arreplegar més de cinc-cents cinquanta quilos de productes no peribles destinats al Banc d'Aliments.


La jornada va finalitzar amb un sopar popular en la que tots els jóvens músics de la comarca de l'Horta Sud van poder disfrutar d'una nit de germandat i diversió per la música.