Actualitat
18 de juny de 2018

Últimes places de formació per la millora de l'ocupabilitat en l'Horta Sud

l'Acord Comarcal per l'Ocupació (ACCO) que promou la Mancomunitat Horta Sud este 2018, arranca l'estiu amb els últims tallers formatius per millorar l'ocupabilitat en la comarca amb ofertes per l'inserció laboral per una part, i competències digitals per altra. A més l'ACCO oferix suport a l'emprendedurisme en els diferents ajuntaments interessats. Un programa especial, amb subveció del Servef, que acaba aquest estiu amb els últims cursets a l'Horta Sud.

Tot i això, els interessats encara estan a temps. Poden apuntar-se, sempre que queden places, a les diferents localitats adherides en aquesta nova ronda.

És el cas d'Aldaia, Sedavi, Paiporta, Xirivella i Mislata per a adquirir coneixements en inserció laboral, i Quart de Poblet, Aldaia i Mislata per als tallers que impartixen este estiu pràctiques en competències digitals. Pel que fa al foment de l'emprenedorisme els trobem ara a Massanassa, Xirivella, Picanya, Catarroja i Sedaví, on s'oferix coaching també fins i tot per acabar a la primera quinzena de setembre.

Un estiu, per tant, encara actiu per davant per obtindre més informació, assessorament i tutorització, amb formació específica en noves tecnologies, fiscalitat, marketing, anàlisi de situació d'empreses o l'engegada de cero d'una idea emprenedora. Tot per millorar la ocupabilitat i oferir noves oportunitats.

d'esta manera un equip de 13 professionals, 7 dones i 6 homes, han recorregut els 20 municipis de l'Horta Sud durant este 2018 oferint recursos per l'ocupabilitat i la creació de noves empreses a la nostra comarca. En concret s'ha volgut incidir en el desenvolupament de programes de coaching dirigits a majors de 45 anys així com també pensant en els joves amb baixa qualificació.