Actualitat
2 de maig de 2014

Situar-se en el mercat laboral, conéixer les claus perquè l'ocupació et trobe i ser el candidat 5 estreles centren l'últim taller del mes d'abril

Esta xarrada està integrada en el projecte "Estratègia Comarcal per al Desenrotllament Sostenible" posat en marxa per la Mancomunitat i que està centrat en línies d'emprendimiento i busca d'ocupació.


La Mancomunitat Intermunicipal de l´Horta Sud continua amb els seus tallers per a ajudar els veïns de la comarca a ser més competitius en la seua tasca de buscar treball.


L'última jornada del mes d'abril va tindre lloc el passat dia 30 en la seu de la Mancomunitat, ubicada a Torrent, i en ella els assistents van poder conéixer les principals tàctiques de "autoventa" per a aconseguir entrar en el mercat laboral. Un dels lemes d'este taller "Situa´t en el Mercat Laboral. El candidat 5 estrellas" és que l'ocupació ja no es busca, sinó que cal estar preparat perquè l'ocupació et trobe. L'entorn laboral ha canviat i hem d'adaptar-nos al nou mercat laboral i les seues exigències.


En este sentit, es va ajudar els veïns a trobar les fórmules per a reforçar i motivar la seua busca d'ocupació, fent insistència en les 5 claus per a trobar treball: talent; competències; actitud i valors; xarxa de contactes i suports; full de ruta, projecció i estratègia. Durant la sessió es va parlar també dels requisits que ha de complir un candidat 5 Estreles, insistint en la necessitat de treballar la resilencia ja que un candidat 5 estreles es mesura per la seua capacitat de superació, des de l'esforç i aprenentatge constant, el coratge de remuntar davant del fracàs i la frustració.


Una vegada complit amb les 5 claus, ja ens hem convertit en el perfecte candidat per a desenrotllar el nostre potencial en el mercat laboral 2.0; crear la nostra marca personal i professional; emprendre i intraemprendre.


La ronda de tallers impulsada per la Mancomunitat per a acostar la formació i assessorament als veïns de la comarca continua el mes de maig amb nombroses sessions en diferents municipis de l´Horta Sud. Les de la setmana que ve són este dilluns 5 de maig a Aldaia "Linkedin perquè l'ocupació et trobe" de 9.30 a 12.30h i "La meua marca personal i comercial a través de facebook" de 15 a 17 h, ambdós en l'ADL, C/ Ricardo Fuster, s/n.


El dimarts i dijous 6 i 8 de maig en Silla "Situa´t en el mercat laboral. El candidat 5 estreles" i "Red de contactes", de 10 a 13h en Ades, centre de Formació, c/ Pérez Cerimoniós, s/n.


També el dijous 8 de maig a Alcàsser "Descobrix l'emprenedor que portes dins", de 10 a 13h en el Centre Social (antic ambulatori) i el divendres 9 a Beniparrell "Primers passos per a l'Autoempleo", en C/ Blasco Ibañez 5, de 18:00 a 20:30h.