Actualitat
24 de febrer de 2015

Prop 400 veïns de l'Horta se sumaran a la Trobada pel Desenrotllament de la Comarca que se celebra demà en Torrent

Una completa zona de networking ajudarà a l'assistent a conéixer les últimes tendències empresarials, els mètodes de contractació i inclús adherir-se a les bosses de treball de les empreses participants


Demà dimecres, a les 9.30 h, la directora general de Comerç i Consum inaugurarà la Trobada, junt amb la Presidenta de la Mancomunitat i a l'Alcaldessa de Torrent


Demà, dimecres 25 de febrer, arranca la Trobada pel Desenvolupament de la Comarca, organitzat per la Mancomunitat de l'Horta Sud, junt amb l'Ajuntament de Torrent. L'Edifici Metre de Torrent serà seu d'un fòrum ideat per i per al foment de l'ocupació, l'impuls d'idees emprenedores, així com la promoció econòmica, turística i agrícola de la comarca, des d'una perspectiva sostenible.


"Ja està tot preparat perquè la Trobada pel Desenvolupament de la Comarca pose a l'abast del ciutadà totes les ferramentes possibles amb què afrontar la situació econòmica actual amb seguretat i valentia. Participants i organitzadors tenim un objectiu comú: fer créixer la nostra comarca, volem que continue generant confiança, ocupació i prosperidad", assegura la presidenta de la Mancomunitat, Soledad Ramón.


A través de la plataforma www.mancohortasud.es/encuentro ja són quasi 400 veïns els que s'han sumat per a participar demà en les ponències i formar part de l'esdeveniment que obrirà les seues portes a les 9h., amb la recepció d'assistents i les acreditacions. La companyia de teatre Playback Inestable, fent ús de la creativitat i la improvisació, s'encarregarà d'encendre la motivació dels participants des de primera hora.


L'acte inaugural tindrà lloc a les 9:30 hores de la mà de la periodista, formadora i escriptora Celia Domínguez i comptarà amb la presència de la directora general de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Silvia Ordiñaga, la Presidenta de la Mancomunitat, Soledad Ramón i l'Alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado.


Així mateix, l'esdeveniment comptarà amb la presència d'alcaldes i regidors de la comarca així com amb representants del sector empresarial i comercial com Inmaculada Carbonell Navarro, coordinadora del Punt d'Informació Empresarial de la Cambra de Comerç de València.


La primera conferència titulada "Cree, crega, camina" ajudarà als assistents a confiar en el seu potencial per a poder fer un pas més amb fortalesa. A continuació, en la ponència "Nuevo mercat laboral: desenrotllament personal i profesional" s'abordaran aspectes com la marca personal, les xarxes de contactes o networking i la busca d'ocupació 2.0. Al mateix temps, es parlarà de "Turisme sostenible com a ferramenta de desenvolupament territorial i l'empleo".


Així mateix, l'emprenedor té un paper fonamental en la Trobada pel Desenrotllament de la Comarca amb dos ponències: "El foment de la cultura emprenedora sostenible" i "Emprendedores i negocis amb noves actitudes".


L'àmbit de l'agricultura s'abordarà a través de "Reptes i futur de l'agricultura en la comarca de l'Horta Sud" i el sector comercial estarà representat en la xarrada titulada "Estrategias per a impulsar les vendes amb el meu millor actiu, el client".


A més de les ponències i les activitats de formació, este esdeveniment comptarà amb una zona de networking amb més de 20 empreses participants. L'assistent podrà acostar-se a l'estand de l'empresa que més li interesse per a conéixer de primera mà quins són els seus projectes, mètodes de contractació i inclús les seues ofertes laborals, amb la possibilitat de trobar un lloc de treball gràcies a esta Trobada.


Per a finalitzar la Trobada, la companyia Teatre Playback Inestable serà l'encarregada de representar d'una manera original a manera de resum tots els continguts que al llarg del dia els assistents han tingut l'oportunitat d'aprendre.