Actualitat
9 de juny de 2014

Nova cita amb l'agricultura ecològica

Com cada primer dissabte de mes, el passat 7 de juny es va celebrar la tercera edició de la Fira d'Agricultura Ecològica, amb un gran èxit de participació.


La jornada, celebrada en el Centre Ambiental del Vedat de Torrent, va oferir una àmplia varietat d'activitats i tallers per a tots els membres de la família. Els més menuts van poder disfrutar de tallers (com la creació de sabó artesanal) i jocs de yincana.


Així mateix, els adults van poder participar en el taller de "Cuina Saludable", en el qual Pilar Cercós, experta en nutrició, va mostrar al públic receptes tradicionals i trucs de cuina per a una alimentació més saludable. La Fira ha comptat en esta edició amb la presència de deu productors de la comarca, els que van oferir una gran varietat de productes ecològics i de qualitat de la comarca: hortalisses, fruites, planters, plantes aromàtiques, productes de mel, olis o iogurts, són alguns de la gran varietat de productes oferits a la venda.


La Presidenta de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Soledad Ramón, s'ha referit a esta fira com "una de les accions que la Mancomunitat ha de continuar promovent per a fomentar l'agricultura local, una de les línies estratègiques a seguir dins del Pla Comarcal de Desenvolupament Sostenible, amb l'objectiu de millorar la situació econòmica de la comarca".


[images cols="three" lightbox="true"]
[image link="/wp-content/uploads/2014/06/BphPtydIAAIPt4A.jpg" image="/wp-content/uploads/2014/06/BphPtydIAAIPt4A.jpg"]
[image link="/wp-content/uploads/2014/06/BpgvpAsCcAAWrNd.jpg" image="/wp-content/uploads/2014/06/BpgvpAsCcAAWrNd.jpg"]
[image link="/wp-content/uploads/2014/06/BpgvoK7CQAASvHn.jpg" image="/wp-content/uploads/2014/06/BpgvoK7CQAASvHn.jpg"]
[image link="/wp-content/uploads/2014/06/BpgrBOPIYAAbKvQ.jpg" image="/wp-content/uploads/2014/06/BpgrBOPIYAAbKvQ.jpg"]
[/images]