Actualitat
30 de març de 2015

Nova cita amb la Música de Cambra en el Museu Comarcal de l'Horta Sud

Els alumnes del Conservatori Professional de Música de Torrent copen l'aforament de l'Andana en l'última convocatòria del cicle de concerts de Música de Cambra 2015

El Museu Comarcal de l´Horta Sud va acollir, este dissabte 28 de març, un nou concert del seu tradicional cicle de Música de Cambra a l'Andana. En esta ocasió, van ser els alumnes del Conservatori Professional de Música de Torrent els que van delectar el públic assistent amb una selecció de peces de l'època barroca de Monteverdi.

Davall la batuta dels professors Jordi Blanch i Enrique Llorens, els alumnes van oferir, en primer lloc, el concert en Fa Major per a flauta "La tempesta doní Mare" d'Antonio Vivaldi. El programa va continuar amb "Se vittorie si belle", del VIII Llibre dei Madrigali de Claudio Monteverdi. D'este mateix compositor es va representar "Pur tu miro" de L'incoronazione doní Poppea, del VIII Llibre dei Madrigali es va interpretar "Lamento della ninfa" i "Altri canti d'amor". També de Monteverdi es va poder escoltar "Beatus vir" de la Selva Habita-li e Spirituale. A més, els jóvens van interpretar el "Passacaglio" de Biagio Marini.

En total, esta sessió va comptar amb 29 músics i cor de cambra i amb prop de 70 assistents que van copar l'aforament de l'Andana. D'esta manera, el Museu Comarcal de l'Horta Sud contínua amb la seua programació cultural en què no falten ni la música, ni les exposicions permanents, així com les activitats i tallers per a públic de totes les edats.