Actualitat
20 de juny de 2022

Més de 60 joves de la comarca participen en un curs sobre competències professionals organitzat per la Mancomunitat de l'Horta Sud

Un total de 65 joves de la comarca estan participant en el curs sobre competències professionals "Eres competent i ho saps?" que ha organitzat la Mancomunitat de l'Horta Sud. La formació s'emmarca dins del programa Jove Oportunitat de l'IVAJ que s'està desenvolupant a Sedaví, Alfafar, Massanassa, Benetússer, Catarroja, Albal, Silla i Picassent.

El programa del curs es divideix en quatre mòduls que van des de la definició de l'objectiu professional fins a l'estudi del catàleg de formació existent passant per com elaborar correctament un currículum que puga cridar l'atenció del reclutador o la motivació per a la cerca activa d'ocupació.

El curs està dirigit a joves de fins a 30 anys que estan participant en el programa Jove Oportunitat de l'IVAJ en els diferents municipis de l'Horta Sud. Es realitza a través de la plataforma de formació en línia de la Mancomunitat de l'Horta Sud i finalitzarà el pròxim 15 de juliol.

El programa Jove Oportunitat està dissenyat i organitzat per a motivar i orientar a joves i aconseguir que completen una FP de Grau Mitjà a través d'una intervenció prèvia que treballe sobre la seua motivació, reforce la seua autoestima i els ajude a construir un projecte integral de vida.

Per al president de la Mancomunitat de l'Horta Sud, José Francisco Cabanes, la iniciativa, que parteix des del departament de Joventut de l'entitat comarcal, "suposa un exemple de col·laboració entre administracions per a benefici de la ciutadania, en aquest cas els joves" que segons Cabanes "mereixen la màxima atenció de les administracions públiques".