Actualitat
4 d’octubre de 2023

Maribel Albalat (PSPV-PSOE), Jesús Monzó (Compromís) i Paqui Llopis (PP) ocuparan les vicepresidències de la Mancomunitat de l'Horta Sud

L'alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, serà la vicepresidenta primera de la Mancomunitat de l'Horta Sud; el vicealcalde de Catarroja, Jesús Monzó, serà el vicepresident segon i l'alcaldessa de Llocnou de la Corona, Paqui Llopis, ocuparà la de vicepresidenta tercera. D'aquesta forma es completa l'organigrama de l'entitat comarcal sorgit en l'últim ple, en el qual l'alcalde de Sedaví, José Francisco Cabanes, va ser elegit president.

D'altra banda, la junta de govern de la Mancomunitat estarà formada per Antonio Saura, alcalde d'Alaquàs; Guillermo Luján, alcalde d'Aldaia; Eva Sanz, alcaldessa de Benetússer; Lorena Silvent, alcaldessa de Catarroja; Javier Mansilla, alcalde de Manises; M. Luisa Martínez, regidora de Mislata; MªIsabel Albalat, alcaldessa de Paiporta; Josep Almenar, alcalde de Picanya; Conxa García, alcaldessa de Picassent; Bartolomé Nofuentes, regidor de Quart de Poblet i Vicente Zaragoza, alcalde de Silla, per part del grup polític del PSPV-PSOE. També conformaran la Junta de Govern Jesús Monzó, vicealcalde de Catarroja, representant a Compromís; mentre que del grup polític del PP, en formaran part Vicent J. Hernández, regidor de Beniparrell i Paqui Llopis, alcaldessa de Llocnou de la Corona.

Respecte a les comissions informatives creades per a la gestió de la Mancomunitat, se n’han organitzat un total de huit: Hisenda, Especial de Comptes i Règim Intern; Igualtat, Serveis Socials i Sanitat; Mobilitat, Medi Ambient i Benestar Animal; Desenvolupament Industrial i Parcs Empresarials; Europa, Innovació i Turisme; Ocupació, Emprenedoria i Cultura, Educació i Polítiques Lingüístiques. Totes elles estaran formades per membres dels diferents grups polítics que formen l'entitat.

El president de la Mancomunitat, José Cabanes, ha volgut destacar que “tant les vicepresidències, com la Junta de Govern i les comissions són un reflex del treball de la nostra entitat: plural, d'unió, pensant en la comarca i deixant de banda els nostres colors polítics”, a més, ha afegit que “l'objectiu d'aquesta legislatura és treballar per la comarca i cobrir les necessitats de tots els municipis seguint la línia de treball dels últims anys”.