Actualitat
10 de setembre de 2015

L'Exposició del Concurs de Fotografia de la Mancomunitat, amb les obres seleccionades pel Jurat, obri les seues portes per a rebre els vots dels veïns fins al 14 de setembre

La fallada del Jurat amb les obres premiades es farà públic dimarts que ve, 15 de setembre, en el Museu Comarcal de l'Horta Sud a les 12 hores.

El Museu Comarcal Josep Ferrís March ho té ja tot preparat per a rebre els veïns que vullguen conéixer de prop les fotografies que el Jurat ha seleccionat en este Primer Concurs de Fotografia Turística de la comarca "Captura l'essència de la comarca de L'Horta Sud". En total, la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud ha rebut en este concurs 75 fotografies realitzades en els diferents municipis de la comarca, 25 de les quals han sigut les seleccionades pel jurat per a optar a algun dels cinc premis previstos.


En este sentit, des de hui i fins al 14 de setembre, estarà oberta la sala d'exposicions del Museu, de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20h, amb les fotografies seleccionades pel jurat per a rebre el vot del públic assistent. El Premi Menció Especial del Públic, valorat en 100 ? s'atorgarà a aquella obra que dins de l'exposició reba el nombre més gran de vots.


"Estem molt contents del resultat aconseguit en esta primera edició del concurs, on els participants han plasmat moments, tradicions, paisatges i racons dels municipis de la nostra comarca que val la pena vindre al Museu a conéixer, fotografies de gran qualitat on l'important és el foment de la cultura i el turisme de la nostra comarca", assegura la Presidenta, Soledad Ramón.


Tant la fallada del jurat amb els quatre primers premis, com el resultat de la votació popular per al guardó de menció del públic es realitzarà en un acte públic dimarts que ve, 15 de setembre, en la seu del Museu Comarcal de l'Horta Sud "Josep Ferrís March", a les 12 hores (C/ Mare de Déu de l'Oliverar, 30 de Torrent).


En esta primera edició els premis que s'entregaran el pròxim 15 de setembre són: Primer premi, de 400 ?; Segon premi, de 300 ?; Tercer premi, de 200 EUR; Quart premi de 100 ? "A la millor fotografia del curs "Horta Sud en la teua mirada 2015?, curs organitzat per la Mancomunitat de maig a juny de 2015; i un Quint premi de 100 euros "Mención especial del público", per a l'obra que haja rebut més vots durant l'exposició oberta al públic en el Museu.


Així mateix, una vegada entregats els premis, l'exposició romandrà oberta al públic fins al 30 d'octubre perquè puga ser visitada i així poder conéixer de prop la qualitat de les obres guardonades.