Actualitat
5 de setembre de 2014

L'èxit de la Fira d'Agricultura Ecològica anima a la Mancomunitat a duplicar el nombre d'edicions mensuals

En un principi l'organització d'este esdeveniment va ser quelcom puntual, però després de la gran acceptació es va decidir repetir la iniciativa el primer dissabte de cada mes


La Fira d'Agricultura Ecològica passarà a celebrar-se dos vegades al mes en compte d'una després del gran èxit que ha aconseguit, en a penes quatre mesos, esta activitat organitzada per la Mancomunitat Intermunicipal de l´Horta Sud.


El 5 d'abril s'inaugurava, en el Centre Ambiental El Vedat, la primera edició d'esta fira amb l'objectiu de fomentar l'agricultura local, una de les línies estratègiques a seguir dins del Pla Comarcal de Desenrotllament Sostenible posat en marxa per la Mancomunitat per a enguany i que pretén impulsar l'economia de la comarca.


Tal ha sigut l'acceptació d'esta fira, que els propis productors de l´Horta Sud han proposat a la Mancomunitat la possibilitat d'incrementar el nombre d'edicions, un fet que posa de manifest la magnífica oportunitat que tenen els veïns i visitants de poder comprar productes ecològics de qualitat provinents d'agricultors locals.


La pròxima cita serà este dissabte, 6 de setembre, a partir de les 10h en el Centre Ambiental El Vedat, on a més d'adquirir estos productes els més menuts podran disfrutar amb activitats gratuïtes. La segona fira del mes tindrà lloc el pròxim 20 de setembre en el mateix recinte, quedant establit el primer i el tercer dissabte de cada mes.


D'altra banda, i de forma extraordinària, la Mancomunitat ha organitzat per a este diumenge, 7 de setembre, una nova edició de la Fira d'Agricultura en el port de Catarroja, amb motiu de les Festes Patronals. En esta jornada es realitzarà una exhibició de sega d'arròs, de Vela Llatina en l'Albufera així com del "Barquet a perxa".


La Presidenta de la Mancomunitat, Soledad Ramón, s'ha mostrat molt satisfeta amb l'èxit d'esta iniciativa i ha destacat la intenció de "seguir treballant, a través d'accions com esta, per a promoure la nostra agricultura local, donant un impuls al motor econòmic que durant tantes generacions ha suposat l'agricultura per a la nostra comarca."


[images type="carousel" title="Fotos" cols="five" lightbox="true"]
[image link="/wp-content/uploads/2014/09/Feria-julio-2-e1409919814509.jpg" image="/wp-content/uploads/2014/09/Feria-julio-2-e1409919814509.jpg"]
[image link="/wp-content/uploads/2014/09/Feria-julio-3-e1409919356613.jpg" image="/wp-content/uploads/2014/09/Feria-julio-3-e1409919356613.jpg"]
[image link="/wp-content/uploads/2014/09/Feria-julio-1.jpg" image="/wp-content/uploads/2014/09/Feria-julio-1.jpg"]
[/images]