Actualitat
23 de maig de 2018

Les persones usuàries del projecte d'inserció laboral del ACCO participen activament en unes jornades empresarials a Torrent

 

Les persones usuàries del projecte d'inserció laboral de la Unitat Comarcal han assistit en la Casa de la Dóna de Torrent a una jornada informativa impartida per Laura Catalá de l'Associació d'Empresaris del Mas del Jutge, en la qual va aportar la visió del empresariado a l'hora de cercar candidatures per a contractacions de personal. A la jornada també van assistir representants d'Adecco, com David Bon Pascual (Director de la Delegació d'Adecco) i Mónica Mazcuñán.

A Picassent han tingut lloc tallers d'alfabetització digital aquesta setmana, de dilluns a dimecres. A Massanassa, fins a finals de maig segueix en marxa el programa d'inserció laboral promogut des de la Unitat Comarcal del ACCO impartit per Ana Gómez Navarro i Enrique Gómez Herraiz. Mentre que a Alfafar s'han impartit tallers d'alfabetització digital.

?L'ocupació i les noves oportunitats són la nostra prioritat. Hem engegat el ACCO que portava 5 anys sense funcionar. En 2018, el ACCO està ja totalment consolidat i les tècniques i tècnics recorren la comarca de l'Horta Sud impartint els diferents programes i projectes, així com assessorant a totes aquelles persones que volen emprendre? assenyalava Carlos Fernández Bielsa, president del ACCO i de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

Els tècnics i tècniques de l'Acord Comarcal per la Creació d'Ocupació (ACCO) estan recorrent la comarca de l'Horta Sud explicant el projecte d'inserció laboral del consorci. Les pròximes sessions explicatives seran a Aldaia (1 de juny), Xirivella (4 de juny), Sedaví (4 de juny) i Paiporta (5 de juny). Després de les xarrades informatives, les persones interessades poden inscriure's en el programa formatiu.