Actualitat
12 de febrer de 2015

Les il·lustracions d'Antoni Laveda, en el Museu Comarcal de l´Horta Sud fins al 28 de febrer

L'exposició "Històries i Imatges" repassa els més de 30 anys de carrera del reconegut artista valencià

El Museu Comarcal de l´Horta Sud va acollir ahir la presentació del llibre "Conta'm l'horta" que, impulsat per l'Associació Cultural El Barranc de Paiporta, reunix rondalles ambientades en l'Horta Sud i escrites per Juli Avinent, Carles Cano, Fèlix Sempere i Antoni Torreño. L'encarregat de donar color amb els seus pinzells a estes divertides històries és un dels il·lustradors valencians més reconeguts, Antoni Laveda.

La presidenta del Museu, Soledad Ramón, va assegurar que "este llibre combina a la perfecció entreteniment, cultura, tradició i bellesa plàstica. És un meravellós treball amb històries entranyables que ens ajuda a conéixer millor el nostre territori i a inculcar l'amor per les nostres arrels als més xicotets de la casa".

Amb motiu d'esta presentació, es va inaugurar també l'exposició "Històries i Imatges", un recorregut per la carrera d'Antoni Laveda. "Es un verdader honor inaugurar la mostra d'un artista de la terra tan respectat com Laveda que porta més de 30 anys dedicat en cos i ànima a esta admirable profesión", va remarcar Soledad Ramón.

La mostra que es podrà visitar en el Museu Comarcal de l'Horta Sud fins al 28 de febrer, recopila algunes de les il·lustracions originals amb què Antoni Laveda ha donat vida a grans obres literàries, dirigides tant a jóvens com a majors, d'autors moderns i clàssics com Voltaire, Dumes, Shakespeare, Enric Valor, entre altres. Dibuixos que, sens dubte, transmeten el contingut de l'obra i fan volar la imaginació del lector.