Actualitat
18 de setembre de 2018

Les Claus de la Transformació Digital de la mà de la Mancomunitat Horta Sud

Entitats, institucions i usuaris adminsitratius que s'inscriguen rebran una visió transversal i de futur sobre els processos d'innovació

La Mancomunitat de l'Horta Sud, presidida per Carlos Fernández Bielsa, està compromesa amb els nous processos d'innovació i adequació als temps actuals en tots els seus sentits. Per això ofereix aquest mes de setembre i octubre un curs, o itinerari formatiu, homologat pe l'Institut Valencià d'Administració Pública i pensat per a revisar els pilars de la transformació digital.

De la mà de persones expertes en la matèria, cada taller va dirigit a oferir a l'alumnat coneixements pràctics i teòrics des de diferents perspectives, tant interna (administració electrònica i canvi cultural), com externa (prestació de serveis tecnològics de qualitat a la ciutadania). La intenció, a més, és aprendre dels errors comesos en el passat i eixir reforçats ene ste sentit.

Així, els dies 19 i 26 de setembre i 3, 17, 23 i 31 d'octubre (de 9 a 14h), en el saló d'actes de la Mancomunitat (C/ Cervantes, 19 de Torrent), tindran lloc els tallers sota la batuta de personalitats en la matèria com Fermín Cerezo, cap de servei d'innovació de l'Ajuntament de València, Joaquín M. Burgar, de la Diputació de Castelló, Isabel Serra de l'Ajuntament d'Alzira, Antonio Villaescusa i Jose Joaquín de Haro de la Diputació de Albacete, Teresa Martínez Añó de l'Ajuntament de Paterna i Joan Carles Faus de l'Ajuntament de Gandia.

El curs arrancarà amb la inauguració, el dia 19 de setembre, de la mà del president de la Mancomunitat de l'Horta Sud Carlos Fernández Bielsa, la subsecretaria de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, Zulima Pérez Seguí i el vicepresident de la Diputación Provincial de Albacete, Alberto González García.

 

 

Perspectiva 2020

La forma d'avaluació, per a aconseguir finalment el títol acreditatiu, serà un treball final on els alumnes exposaran l'après de manera pràctica sobre les seues organitzacions, presentant un pla d'acció per a la millora i eficàcia en la prestació de serveis.

Més informació i inscripció en /transformacion_digital/