Actualitat
17 de desembre de 2014

Les bicicletes del Col·lectiu Soterranya invadixen la nova exposició del Museu Comarcal de l'Horta Sud

Bicicletes per a tots i per a tots els trajectes. És el lema del Col·lectiu Soterranya i protagonitzen la nova exposició del Museu Comarcal de l'Horta Sud Josep Ferrís March.


Amb motiu del X aniversari de l'associació, l'exposició ha volgut simbolitzar el propòsit amb què va nàixer: restaurar bicicletes velles per a convertir-les en nous vehicles que puguen ser utilitzats per persones sense recursos. Fotos, articles, cartells i panells explicatius completen el propòsit didàctic de la mostra de Soterrany que estarà oberta al públic fins al pròxim 21 de desembre.


Més d'un centenar de persones van estar presents en la inauguració d'esta exposició, "Soterranya: 10 anys somiant un màs millor", l'essència del qual és la diversitat de bicicletes com un mitjà de transport sostenible i accessible per a tots.


L'acte va comptar amb l'actuació musical de Lluite Roda, que va amenitzar la jornada, autèntica celebració dels anys de treball de Soterranya per la igualtat social, la solidaritat i el desenrotllament sostenible.