Actualitat
14 de juliol de 2017

l'ACCO ha format ja a 135 persones en 16 municipis de l'Horta SudLes persones contractades per l'ACCO Horta Sud per a formar aturats de llarga durada de la comarca ja han realitzat tallers d'alfabetització digital i de competències transversals per incrementar la seva ocupabilitat en 16 dels 20 municipis que conformen l'Horta Sud - Alaquàs, Albal, Alcàsser, Aldaia, Alfafar, Benetússer, Catarroja, Massanassa, Mislata, Paiporta, Picanya, Quart de Poblet, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella-, tan sols quatre municipis no han sol·licitat, de moment, aquests tallers gratuïts per als seus municipis -Beniparrell , Lloc Nou de la Corona, Manises i Picassent-. Aquesta setmana les tècniques del ACCO han estat impartint docència a Paiporta, Alfafar i Aldaia.

En aquests dos mesos d'activitat s'han format ja 135 persones, 85 dones i 50 homes, el que suposa que un 63% de les participants són dones i un 37% homes. Aquests cursos formen part d'una de les línies de treball de l'Acord Comarcal per l'Ocupació (ACCO) de l'Horta Sud.

            Les altres dues línees de treball van dirigides a les empreses. La comarca de l'Horta Sud compta amb 26.760 empreses i 63 polígons industrials situats al seu territori. En l'assessorament empresarial es posa l'accent en aquells valors que li donen un plus a l'emprenedorisme, com l'economia circular o l'economia verda.