Actualitat
19 de febrer de 2018

La Volta a Peu de Xirivella donarà el tret d'eixida al V Circuit de Carreres Horta Sud

El teixit associatiu de l'Horta Sud és una dels seus senyals d'identitat com a comarca i, dins d'est, els col·lectius esportius són una clara mostra. Vuit clubs locals seran els encarregats d'organitzar les carreres que conformen la cinquena edició de el ?Circuit de Carreres de l'Horta Sud Caixa Popular? que s'ha presentat aquest cap de setmana a Alfafar.

L'alcalde de la localitat amfitriona i membre de la Mancomunitat Horta Sud, Juan Ramón Adsuara, va agrair a la institució supramunicipal que ?s'haja implicat en el copatrocinio econòmic del circuit de manera que puga dur-se a terme?.

El calendari de les vuit proves tindrà com a tret d'eixida la Volta a Peu de Xirivella (15 d'abril) i continua amb la Volta a Peu d'Alaquàs (5 de maig), 10K Benetússer (23 de juny), Volta a Peu d'Albal (14 juliol), 10K Sense Límits Aldaia (21 de juliol), GF Nocturn Alfafar (1 de setembre), 10K Montcada (14 d'octubre), 10k Mislata (18 de novembre). Enguany s'ha cuidat la participació de la dona amb equipaciones personalitzades per a elles, que es van mostrar en la presentació; així com una major cura en el control dels temps i una web per a seguir el minut a minut de cadascuna de les proves (www.circuithortasud.es).

El president de la Mancomunitat Horta Sud, Carlos Fernández Bielsa, ha apostat, per primera vegada, en la implicació efectiva de la institució supramunicipal per a dur a terme aquest circuit que compleix un lustre de vida en l'edició d'enguany. ?Treballem per a posar en valor l'associacionisme, una dels nostres senyals d'identitat comarcal. Hem impulsat, al costat de la Fundació Horta Sud, un estudi de l'impacte de l'associacionisme a l'Horta Sud i els clubs i associacions esportives són una part important d'est?.

Aquesta setmana, els organitzadors del circuit visitaran el programa especialitzat en curses i atletisme, CronoTV, que dirigeix Xavi Blasco, per a donar a conèixer les novetats d'aquesta edició.