Actualitat
28 de novembre de 2017

La mostra itinerant ?Som Súper. Històries de superació? exposada durant desembre en el Museu Comarcal

El Museu Comarcal de l'Horta Sud, que presideix Carlos Fernández Bielsa, acull durant tot el mes de desembre l'exposició "Som Súper. Històries de Superació". Una campanya que la Fundació Horta Sud va iniciar fa dos anys amb l'engegada de la web somossuper.org, amb un mapa que geolocalizaba les entitats i els projectes que desenvolupen, una base de dades d'associacions, un magatzem de vídeos i dos anuncis publicitaris per a promocionar la iniciativa. La mostra serà inaugurada el dijous a les 19h de la vesprada.

La mostra que s'exposa en el Museu Comarcal de l'Horta Sud Josep Ferrís March aprofundeix en el treball col·lectiu dels herois i heroïnes anònimes que dia a dia dediquen el seu temps de forma solidària per a transformar la realitat actual i millorar la qualitat de vida de les persones i els nostres territoris, per a construir un món millor per a tots els éssers humans. Organitzacions i entitats sense ànim de lucre, formades per persones organitzades que transformen la realitat des d'àmbits diversos: drets de les dones, diversitat funcional, cooperació internacional, infància, medi ambient, salut, educació?

L'artista Paco Roca, guardonat amb el Premi Nacional del Còmic en 2015, es va involucrar des d'un primer moment amb aquest projecte que posa en valor el paper de l'associacionisme. La Mancomunitat de l'Horta Sud, presidida per Carlos Fernández Bielsa, és un dels patrocinadors de la mostra.