Actualitat

La Mancomunitat tria les millors imatges del concurs #HortaSudPropdeTu

“Hem aconseguit l’objectiu de enaltir el millor de la nostra comarca, la de tots, i fomentar la creativitat i la participació”, assegura Carlos F. Bielsa

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha celebrat, a la seua seu de Torrent, la deliberació per a triar les quinze millors imatges del concurs #HortaSudPropdeTu.

Així un jurat qualificat, format per la il.lustradora Vir Palmera, el fotògraf professional Carlos Hernández, i dos membres de la Mancomunitat, va puntuar les 34 obres presentades amb criteris professionals i totalment independents, guardant sempre les identitats i autories, amb resultats i comentaris de la “gran qualitat” observada entre les captures i creacions presentades.

L’objectiu del concurs era doble. Per una banda es buscava el foment del turisme, animar la visita i observació al nostre voltant, per l’Horta Sud, amb creativitat i originalitat. Els preciosos carrers, racons, edificis o tradicions que tenim a les 20 poblacions que formen la comarca, creen sentiment de pertinença. I eixa és precissament l’altra gran finalitat.

Amb esta primera edició del concurs s’han presentat nombroses obres, amb diferents formats i estils. Segons paraules del president de la Mancomunitat, i alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa “en l’Horta Sud tenim molts motius per a estar orgullosos. Els nostres valors patrimonials i culturals ens situen com una de les comarques amb més passat però també amb més futur del territori.”

D’esta manera, les creacions millor puntuades formaran part d’una campanya de turisme i promoció que durant tot l’estiu donarà a conéixer als autors en les xarxes socials de la entitat comarcal, així com allò que els ha inspirat, l’Horta Sud, i les seues festes.

Finalment, amb les tres obres guanyadores a aprt, hi haurà un quart premi de “Xarxes socials” que recaurà sobre la imatge que més interaccions haja recollit durant l’estiu als canals oficials de la Mancomunitat de Facebook, Instagram i Twitter. Premi al qual optaran totes les candidatures presentades excepte les que ja tenen premi.

Els quatre premis finals, amb aportació econòmica, es faran públics 10 dies abans de la celebració de la Fira Turística Horta Sud. Que serà a principis d’Octubre, en Picanya.

El president reitera, agraït per la gran implicació, que “el potencial és immens i la riquesa incalculable i la gent de la provincia ho té a prop, al costat. Hem de saber-ho i compartir-ho”.