Actualitat
27 de gener de 2021

La Mancomunitat signa un conveni amb Florida Universitària que facilitarà als seus estudiants l'accés a pràctiques formatives en els ajuntaments de la comarca

La Mancomunitat de l'Horta Sud i Florida Universitèria han signat hui un conveni de col·laboració que facilitarà que els estudiants de cicles formatius i graus de Florida puguen completar la seua formació acadèmica realitzant pràctiques als ajuntaments de la comarca. Els encarregats de rubricar l'acord han sigut el director general de Florida Universitària Enrique García i la presidenta de la Mancomunitat de l'Horta Sud Eva Sanz.

D'aquesta manera, a partir del pròxim mes de febrer els ajuntaments que estiguen interessats a comptar amb joves universitaris i estudiants de cicles formatius de Florida Universitària podran sol·licitar la seua incorporació a través de la Mancomunitat de l'Horta Sud. Els perfils d'estudiants són molt heterogenis i van des dels graduats en Turisme o en Educació Infantil a graduats en Administració i Direcció d'Empreses, o estudiants de cicles relacionats amb les noves tecnologies.

A més, les dos institucions es comprometen en el conveni a l'execució de projectes i programes conjunts de desenvolupament, innovació i formació o a l'organització d'activitats comunes com a cursos, seminaris, conferències i jornades científicotécniques i de formació relacionades amb àmbit d'interés mutu.

La presidenta de la Mancomunitat de l'Horta Sud Eva Sanz ha destacat el doble valor que té el conveni. “D'una banda acosta el coneixement de la universitat als ajuntaments i per un altre els alumnes i alumnes de la Florida tenen la possibilitat de tindre els seus primers contactes amb el mercat de treball en les seues especialitats”, ha assenyalat.