Actualitat
28 d’agost de 2018

La Mancomunitat reunix a experts, idees i futur de l'Horta Sud en ACCOmarca?t

l'espai sociocultural La Fábrica de Mislata acollirà l'esdeveniment, amb inscripció ja oberta, el 20 de setembre

La Mancomunitat Horta Sud tanca un dels seu projectes estrela en la seua edició de 2018 amb una cita a la que estan convidades totes les persones relacionades o interessades en el foment de l'ocupació de la comarca. l'Acord Comarcal per la Creació d'Ocupació (ACCO) ha aconseguit unes xifres molt positives pel creixement de la comarca i per seguir per eixe camí, la institució intermunicipal de l'Horta Sud organitza el 20 de setembre un fòrum molt especial.

El Fòrum ACCOmarca?t_18  tindrà lloc al centre Sociocultural ?La Fábrica? de Mislata i es composa de quatre taules de debat obert, amb experts en la matèria i experiències contades en primera persona d'emprenedors valencians. A més, un espai obert de networking amb presència d'autoritats i personalitats del sector i la Mancomunitat crearà l'ambient d'un matí d'encontre i treball per l'ocupació.

d'esta manera, a la primera taula es donarà veu als experts i coach en orientació laboral. La evolució d'esta realitat, la seua adaptació i repercussió real en la inserció laboral són els temes a tractar. I la segona taula versarà sobre ?El preu d'emprendre?, amb presència de representants de les actuals possibles formes de finançament existents i els principals sindicats.

En tercer lloc debatrem ?Les fórmules per al creixement?, amb les claus per al desenvolupament i consolidació de la empresa. Analitzarem els valors afegits hui en dia o les formes d'estabilització d'un negoci, amb exemples molt interessants, i moderats sota el punt de vista del Grau universitari Lideratge Emprenedor i Innovació impartit a la comarca.

La quarta pota d'este esdeveniment arribarà amb l'ultima taula que tractarà sobre ?El món i la seua influència?. Així, junt a l'associació de joves empresaris vorem exemples de digitalització i noves maneres d'emprendre, amb idees valencianes que triomfen per tot el planeta i de manera sostenible.

Però enmig de tot açò tindrà lloc la visita i el suport institucional que mereix el tema i l'ocasió amb discursos del president de la Mancomunitat, i alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, o la Directora general del SERVEF, Rocío Briones, entre d'altres moltes personalitats. Junts recorrerem la zona de networking amb presència de moltes empreses, emprenedors i idees que representen el creixement i el futur de l'Horta Sud en ACCOmarca?t_18.