Actualitat
11 de setembre de 2014

La Mancomunitat reprén les jornades i tallers dedicats al foment de l'ocupació i l'empreniment

Els cursos pretenen millorar el perfil professional dels veïns de la comarca a l'hora de buscar un treball o de constituir la seua pròpia empresa.


La Mancomunitat de l'Horta Sud continua amb una programació completa de jornades i cursos dedicats a la formació i l'ocupabilitat dels veïns de la comarca. Després de la parada vacacional, tots aquells que intenten millorar el seu perfil professional per a guanyar punts en una entrevista de treball, o aquelles empreses que vullguen expandir la seua visió de negoci, ja tenen l'oportunitat d'inscriure's en esta nova oferta de cursos especialitzats.


"Desenvolupa el teu potencial per a la búsqueda d'ocupació 2.0" ha sigut el primer taller de la programació i que va tindre lloc dimarts passat, 9 de setembre, en la Casa de la Dóna de Torrent. Com afrontar la busca d'ocupació en el mercat laboral actual, així com quins instruments existixen en l'actualitat per a trobar ofertes d'ocupació i millorar el nostre perfil professional, van ser els eixos temàtics d'este taller inaugural.


Durant el mes de setembre, les localitats d'Alcàsser (els dies 23 i 30 de setembre) , Torrent (11, 16, 18, 23, 25 i 30) i Xirivella (26 de setembre) acolliran tallers dedicats al maneig de les xarxes socials per a crear una xarxa de contactes professionals, a l'expansió empresarial a través d'internet, així com a la gestió d'idees que ajuden a emprendre amb èxit.


Així mateix, la Mancomunitat ha programat un curs online semipresencial dirigit a aquells veïns que vagen a iniciar la seua activitat empresarial o de nova creació, on podran aprendre, entre altres coses, els 10 passos imprescindibles per a emprendre. Este curs donarà començament de forma presencial l'1 d'octubre en la seu de la Mancomunitat, de 9.30 a 12.30 h, i constarà de 50 hores repartides en tres sessions presencials de tres hores, trenta hores de formació online i onze hores de seguiment a través de la plataforma "Moodle"


Els interessats poden ampliar la informació sobre estos tallers gratuïts i inscriure's en el portal web de la Mancomunitat de l'Horta Sud: www.mancohortasud.es. La Presidenta, Soledad Ramón, ha volgut remarcar l'aposta ferma de la Mancomunitat pel foment de l'ocupació. "Amb nous cursos que ajuden als veïns de la comarca a ser més competitius a l'hora de buscar treball i assessorar a aquells que volen emprendre, amb l'objectiu final de millorar la situació econòmica de la comarca", assegura.