Actualitat
5 de desembre de 2018

La Mancomunitat renova i millora el servei ?Horta Sud en bici?

Bielsa: ?Estem per a facilitar la mobilitat urbana sostenible i millorar la vida de la gent. La nostra comarca està cada vegada millor connectada?

La Mancomunitat de l'Horta Sud renova i millora el servei ?Horta Sud en bici? en la comarca amb un nou contracte signat hui en Junta de Govern, amb l'empresa adjudicatària, a la seu de la institució Intermunicipal.

d'esta manera, Alaquàs, Aldaia, Quart de Poblet i Xirivella renoven i augmenten les seues bicicletes a disposició de la població, 170 unitats, amb el sistema de manteniment i gestió ?renting? per als pròxims quatre anys.

El servei ha anat millorant i multiplicant-se des que es posara en marxa l'any 2008 per la Mancomunitat. Enguany de fet es van superar els 120.000 els usuaris que s'han beneficiat d'esta opció de transport intermunicipal. Una xarxa de ?Horta Sud en bici? que, a més, col.labora amb les estacions a dos rodes d'altres punts de la comarca.

La Mancomunitat garanteix de nou un servei gratuït que va nàixer amb l'objectiu de fomentar l'us de la bicicleta com a transport sostenible i respectuós amb el medi ambient, i entre municipis de la comarca.

I és que la Mancomunitat de l'Horta Sud, presidida por el alcalde de Mislata Carlos Fernández Bielsa, te l'objectiu d'oferir i fomentar les millors opcions de transport, ?Volem facilitar i fomentar la mobilitat i la sostenibilitat al nostre territori, i la nostra comarca està cada vegada millor connectada?.

Així, des de hui, l'empresa Movilidad Urbana Sostenible, SL ha resultat adjudicataria, i mantidrà el servei millorat amb un pressupost de 481.605,19 euros.

Qualsevol pot ser ?Horta Sud en bici?

Pot ser usuari/a qualsevol persona major d'edat, i les que tinguen entre 14 i 17 anys autoritzats prèviament pel seu pare, mare o tutor responsable. Per a fer ús del servei, solament cal acostar la targeta Móbilis al panell d'informació de ?Horta Sud en bici?, introduir el pin facilitat en donar-se l'alta i seleccionar la bicicleta desitjada. Després d'acceptar les normes d'ús es podrà retirar la bici i tornar a dipositar-la en qualsevol de les estacions situades en les localitats adherides.