Actualitat
30 d’abril de 2019

La Mancomunitat redobla esforços amb la renovació de l’ACCO Horta Sud

Carlos F. Bielsa dona la benvinguda als “nous professionals que gràcies al seu treball i il.lusió ajuden a la creació d’ocupació de qualitat i el creixement en la nostra comarca”

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha augmentat este mes la seua plantilla, en 15 nous llocs de treball, a fi d’incrementar els plans d’ocupació, igualtat i joventut, entre d’altres. El més voluminós dels plans reactivats ve per l’Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO) en el seu programa de 2019-2020, subvencionat per la Conselleria d’Economia dins del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), amb un pressupost incrementat de 300.000 euros.

Un nou pla que té enguany dues línies de treball. En primer lloc s’ha creat un grup de Desenvolupament Estratègic Socioeconòmic de l’Horta Sud. I realitzarà un observatori industrial per a passar a proposar la creació d’un HUB d’empreses, o espai en comú on els negocis puguen col·laborar entre sí.
La segona línia de treball és l’Agència Comarcal de Desenvolupament Socioeconòmic, per a la creació i creixement de negocis, noves tecnologies, xarxes o associacionisme.

El president de la institució i alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha donat la benvinguda a tots i ha animat a la “tasca fonamental de punts professionals que treballen per cohesionar i donar vida als nostres sectors econòmics que tant potencial tenen”.

Almenys 12 professionals amb experiència en formació i gestió d’empreses (ampliable en els pròxims mesos), formen així un equip preparat per a ajudar en el creixement positiu de l’economia comarcal. La Mancomunitat arranca així un nou compromís marcat en el Pla Estratègic Comarcal pel futur de l’Horta Sud i per ajudar a millorar la vida dels veïns i veïnes de la comarca.

I sempre sota la perspectiva de gènere, diversitat i sostenibilitat per la creació d’ocupació de qualitat i el desenvolupament positiu de la comarca en un servei totalment gratuït.

Igualtat i Joventut

La Mancomunitat ha incorporat també este mes a una tècnica d’Igualtat, que ja està a la disposició dels ajuntaments i treballa en nous plans i accions de concienciació per la igualtat, seguint en la línia marcada ja en esta legislatura, i a l’espera de la incorporació també d’un/a promotor/a d’Igualtat.

A més, un tècnic/a de joventut completarà el reforç de personal de la *Mancomunitat per a la coordinació de projectes encaminats al foment i cohesió entre els més joves a l’Horta Sud.