Actualitat
30 de gener de 2015

La Mancomunitat posa en marxa un Punt d'Atenció a l'Emprenedor

Fruit del conveni de col·laboració amb el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, el servici d'assessorament de la Mancomunitat es reforçarà amb un segon PAE en la comarca.

Al Punt d'Atenció a l'Emprenedor ubicat en Silla  se suma ara el que es va a instal·lar en la seu de la Mancomunitat Intermunicipal de l'Horta Sud, en Torrent. Es tracta d'un nou servici administratiu per als emprenedors, fruit d'un conveni de col·laboració amb el Ministeri d'Indústria, amb el que es reforça el servici d'assessorament que la Mancomunitat presta al llarg de l'any.


Els PAE presten servicis, tant presencials com telemàtics, als emprenedors des del naixement de la idea fins que esta es convertix en realitat, per mitjà del tràmit administratiu de constitució de la societat a través del Document Únic Electrònic. Qualsevol ciutadà de la comarca amb inquietuds emprenedores que s'acoste a este punt rebrà assessorament durant la gestació, la tramitació administrativa, la posada en marxa de la seua iniciativa i inclús durant les primeres etapes d'activitat.


Fomentar l'esperit emprenedor és un altre dels objectius d'esta oficina. En el PAE de la Mancomunitat també s'aportarà informació sobre mercats, estudis de localització i realització de jornades, seminaris o fòrums empresarials, així com altres activitats que contribuïsquen a millorar la competitivitat de les PIMES.


El nou PAE entrarà en funcionament el pròxim 2 de febrer en la seu de la Mancomunitat (C/ Cervantes, 19 de Torrent) . El servici públic serà gratuït per a tots els veïns, atenent els dimarts i els dijous de 10 a 14 hores, i els dimecres, de 17 a 19:30 hores.


Els Punts d'Atenció a l'Emprenedor, integrats en el Centre d'Informació i Xarxa de Creació d'Empreses (CIRCE) , es configuren com a servicis d'entitats públiques o privades sense ànim de lucre. Els seus objectius, funcions i mètodes de treball es poden consultar en la pàgina Web de la Mancomunitat: www.mancohortasud.es


"El acompanyament a l'emprenedor amb estos punts d'atenció, la tutela d'empreses, la sensibilització per a la compra en el comerç local, la formació i actualització professional, o les accions educatives per als més menuts són alguns exemples de l'esforç que està duent a terme la Mancomunitat per a impulsar el desenrotllament econòmic de la comarca" assegura la seua presidenta, Soledad Ramón.