Actualitat
20 de maig de 2014

La Mancomunitat organitza la primera Fira d'Emprenedors Sostenibles el pròxim 1 de juny

Els jóvens escolars de 4t d'ESO de la comarca han viscut una experiència enriquidora com a incipients empresaris a través de l'Escola d'Emprenedors Sostenibles. Es tracta d'un programa lúdic i educatiu que té com a finalitat ensenyar als més jóvens capacitats emprenedores que els servisquen per a aprendre a buscar alternatives de cara al seu futur professional.


La novetat de la iniciativa està en que els alumnes han de crear les seues pròpies cooperatives, treballant en equip i organitzant-se com una empresa que crega els seus propis productes davall la perspectiva ecològica i sostenible.


En el marc de la clausura d'esta escola, se celebrarà diumenge que ve 1 de juny una Fira d'Emprenedors Sostenibles, on els xavals podran vendre els productes que han anat elaborant al llarg del curs. A més, i amb la finalitat de passar una agradable jornada en família, s'han organitzat diferents tallers i activitats lúdiques per als més menuts.


L'esdeveniment començarà a les 10 hores amb la inauguració de la Fira. Posteriorment s'impartirà una xarrada sobre cooperativisme a càrrec de Juan Gallur, director de Caixa Popular Quart, i Francisco Alós, director de màrqueting de Caixa Popular. A les 13:30 hores, tindrà lloc l'entrega de premis. Eixe mateix dia se sortejarà una estada en el Centre Ambiental del Vedat per a tots els integrants de les dos cooperatives premiades.