Actualitat
17 d’abril de 2015

La Mancomunitat organitza El Curs d'Iniciació a la Fotografia Digital, "Horta Sud en la teua mirada"

Esta formació teoricopràctica pretén descobrir l'art de la comarca, fomentant el sector turístic de cada una de les localitats de l'Horta Sud, davall els valors de tradició i sostenibilitat

El termini d'inscripció ja està obert, a través de la web de la Mancomunitat fins al 4 de maig de forma gratuïta

"Horta Sud en la teua mirada" serà el pròxim curs gratuït d'Iniciació a la Fotografia Digital que organitza la Mancomunitat de L'Horta Sud per a este mes de maig dirigit a persones sense coneixements previs o amb coneixements bàsics de fotografia. El termini d'inscripció romandrà obert en la web www.mancohortasud.es, fins al 4 de maig.

Facilitar l'adquisició de coneixements del món de la fotografia, aprendre a traure el major rendiment a les cambres i els paisatges de la comarca, i despertar la sensibilitat de tots els racons més tradicionals i genuïns de la nostra comarca són els objectius principals.

"Volem que este curs servisca per a donar una oportunitat als nostres veïns no sols per a aprendre nous conceptes sobre el meravellós món de la fotografia, sinó també per a aconseguir que puguen mirar i captar l'essència de cada racó de la comarca a través de la fotografía", ha puntualitzat la Presidenta de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Soledad Ramón.

En este sentit, la Mancomunitat vol aprofitar este curs fotogràfic per a representar gràficament cada un dels racons tradicionals de la comarca, fomentant així el sector turístic, davall els valors de tradició i sostenibilitat. Este curs, que es desenrotllarà entre maig i juny, integrarà una formació teòrica online sobre l'ús i mecanismes d'una cambra professional rèflex, que es veurà reforçada amb eixides pràctiques als municipis de l'horta sud per a captar i descobrir l'art de la comarca.

Durant el mes de maig s'impartiran quatre mòduls teòrics: "Escribir amb Luz", "Otra forma de veure el mundo", "El ull nos engaña" i "La expansió de la imagen", per mitjà dels quals els participants podran obtindre coneixements sobre el maneig de la cambra i els seus accessoris, la tècnica fotogràfica, l'elaboració de la imatge i la seua avaluació, així com tots els recursos visuals i de vídeo addicionals existents. Amb esta formació, durant juny els participants recorreran els distints municipis de L'Horta Sud per a posar en pràctica els coneixements adquirits i poder complir amb l'objectiu de captar l'essència i l'art de la comarca.