Actualitat
16 de gener de 2015

La Mancomunitat inicia el 2015 amb noves jornades i tallers enfocats a fomentar l'ocupació i l'emprendedurismo entre els veïns de la comarca

Els cursos són itinerants i es realitzen en diferents municipis de l´Horta Sud amb la finalitat d'ajudar a desocupats i emprenedors a buscar treball o a constituir la seua pròpia empresa

La Mancomunitat ha représ, amb l'inici del nou any, el calendari de cursos i tallers dedicats a reforçar la formació i ocupabilitat dels nostres veïns, així com a millorar l'estratègia de negoci dels comerços de la nostra comarca.

2015 ha començat amb dos nous cursos, el que va tindre lloc dijous passat, 15 de gener, a Aldaia sobre "Cómo utilizar Facebook si buscas trabajo", i el que s'ha impartit hui a Albal davall el títol "Sitúate en el mercado laboral. El candidato 5 estrellas".

D'esta manera, la Mancomunitat continua amb el seu compromís de continuar ajudant als seus veïns a millorar el seu perfil professional per a tindre majors oportunitats d'accedir a un lloc de treball, prestant també especial interés a assessorar a aquells que volen emprendre i als xicotets empresaris que necessiten un impuls per a adaptar-se a les noves necessitats del mercat.

La programació de cursos continua dilluns que ve, 19 de gener, en Silla amb el Taller "Primeros pasos para el autoempleo"; el dimecres 21 a Albal amb el taller "Sitúate en el mercado laboral. 5 claves para encontrar trabajo. El/la candidato/a 5 estrellas" i finalitzarem el mes de gener amb el curs "Desarrolla tu potencial en la búsqueda de empleo 2.0, que tindrà lloc a Albal el dimecres 28 de gener.

Per a més informació, consulta l'agenda de la Mancomunitat en la nostra web:

/?post_type=tribe_events

La Presidenta, Soledad Ramón, hi ha assenyalat "el gran treball que s'està realitzant des de la Mancomunitat per tal d´ajudar els nostres veïns i comerciants a ser més competitius i tindre més oportunitats d'assolir els seus objectius: trobar treball i arribar a més clients". Ramón ha insistit en el fet que "açò és fonamental per a millorar la situació econòmica de la comarca".