Actualitat
18 de febrer de 2022

La Mancomunitat incorpora a la seua plantilla a quatre persones procedents del programa Avalem Joves

La Mancomunitat de l'Horta Sud ha incorporat a la seua plantilla a quatre persones procedents del programa ENCUJU 2021 dins de l'estratègia Avalem Joves del Servei d'Ocupació Pública Labora i finançat pel Fons Social Europeu. Les noves incorporacions, dos dones i dos homes, reforçaran els departaments de Projectes Europeus, Informàtica, Comunicació i el Pacte Territorial per l’Ocupació de l'Horta Sud.

El pla integral de formació i ocupació per a joves Avalem Joves és una estratègia de la Generalitat Valenciana que té la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les persones joves generant noves oportunitats d'ocupació i formació per al col·lectiu de menys de 30 anys. En concret, la Mancomunitat de l'Horta Sud ha incorporat amb contractes d'un any de duració a una dissenyadora gràfica, un tècnic informàtic, una graduada en Ciències Polítiques i un graduat en Sociologia.

La presidenta de la Mancomunitat Eva Sanz els ha donat la benvinguda aquest matí i els ha desitjat un “bon any de treball” en l'entitat comarcal que puga servir-los per a adquirir l'experiència necessària per a poder millorar la seua ocupabilitat. “Amb aquestes incorporacions millorem el treball de quatre departaments en la Mancomunitat i alhora els i les joves adquireixen una experiència que els servirà per a millorar les seues possibilitats d'ocupabilitat en el futur”, ha assenyalat.