Actualitat
23 de desembre de 2020

La Mancomunitat incorpora a la seua plantilla a quatre joves del programa “Avalem Joves Plus”

La Mancomunitat de l'Horta Sud ha incorporat a quatre joves, dos homes i dos dones, a la seua plantilla dins del programa “Avalem Joves Plus” de la Generalitat Valenciana en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. D'aquesta forma l'entitat intermunicipal reforça els departaments de comunicació, administració i informàtica.

Una dissenyadora gràfica, un informàtic i dos auxiliars administratius són els llocs que l'entitat supramunicipal ha cobert amb aquestes incorporacions. La presidenta de la Mancomunitat, Eva Sanz, els ha rebut aquest matí i els ha donat la benvinguda. “Esperem que la relació siga el més fructífera possible per les dos parts. Que ens aporten valor amb els seus coneixements i de les seues ganes de treballar i que alhora ells i elles puguen adquirir l'experiència necessària per a desenvolupar-se en el mercat de treball”, ha explicat.

Les quatre persones han sigut contractades per un període de 12 mesos. En tots els casos són joves de la comarca amb formació, però sense experiència professional que gràcies a aquest pla gaudiran d'una experiència personal i professional plenament dissenyada i integrada en el seu actual entorn de treball que millorarà la seua ocupabilitat acumulant una experiència en què els genere noves oportunitats d'ocupació.