Actualitat
16 de maig de 2014

La Mancomunitat impartix a Albal la xarrada "Primers pasos per a l'autoocupació"

Ahir vam estar a Albal i Aldaia impartint les xarrades "Primers passos per a l'autoocupació" i "Sitúa´t al mercat laboral. El candidat 5 estrelles".


Des de la Mancomunitat, continuem apostant per l'ocupació per mitjà de tallers i cursos dirigits a millorar les possibilitats dels veïns de la comarca d'accedir al mercat laboral.


La setmana que ve la Mancomunitat continua amb més xarrades a Benetússer, el dilluns 19 de maig, de 9.30 a 12.30h, amb "Sitúa´t al mercat laboral. El candidat 5 estrelles" que s'impartirà en l'Agència de Desenrotllament Local. C/Palleter, 9. 


La Mancomunitat es desplaçarà a Silla dimarts que ve, 20 de maig, amb la sessió "Descobrix l'emprenedor que portes dins", de 10 a 13h en l'Ades, Centre de Formació. C/ Pérez Cerimoniós, s/n, així com el dijous, 22 de maig, amb "Un pas pràctic de LINKEDIN", de 10 a 13h en l'Ades.


També el dijous, 22 de maig, la Mancomunitat impartirà en Alcàsser la jornada "Sitúa´t al mercat laboral. El candidat 5 estrelles", de 10 a 13h en el Centre Social (antic ambulatori) .


 


I la Mancomunitat acaba el mes amb les jornades del divendres 23 de maig, a Beniparrell amb "Sitúa´t al mercat laboral. El candidat 5 estrelles", de 18 a 20.30h en la C/ Blasco Ibáñez, 5; i el dilluns, 26 de maig, a Benetússer amb la jornada "Descobrix l'emprenedor que portes dins", en l'Agència de Desenrotllament Local, C/ Palleter, 9, de 9.30 a 12.30 hores.