Actualitat
8 de maig de 2014

La Mancomunitat imparteix a Alcàsser dos tallers per potenciar els perfils professionals i millorar la professionalització dels comerços

Aquestes sessions se sumen a les quals s'estan impartint en la resta de municipis de la comarca dirigides a fomentar la cerca d'ocupació.La Mancomunitat Intermunicipal de l´Horta Sud ha iniciat el mes d'abril amb dos tallers a Alcàsser dirigits a potenciar els perfils professionals i millorar la professionalització dels comerços.


La primera de les jornades titulada ?Fes que l'ocupació et trobi a través de la xarxa Linkedin? ha servit perquè els 24 veïns d'Alcàsser que van participar aprenguin a crear el seu perfil professional a través d'aquesta xarxa que els ajudarà a estar més preparats per accedir a ofertes d'ocupació.


En el taller, que s'ha impartit en diferents sessions, els participants han conegut què són les xarxes socials, i en concret, Linkedin, el seu posicionament a la xarxa, com registrar un compte i, en general, conèixer les funcionalitats de Linkedin, a més del CV Europeu, l'estratègia de comunicació i la marca personal.

En aquesta línia, i amb l'objectiu de millorar la professionalització dels comerços i les empreses de la localitat, s'ha impartit també el taller "La meva marca personal i comercial a través del Facebook".

10 professionals del municipi han participat en aquesta jornada on han pogut definir la seva marca personal i comercial, han après a visibilizarla en el seu aparador online, Facebook i han descobert una nova oportunitat de promocionar el seu negoci.

D'aquesta manera han fet un pas important per millorar en la gestió i tècniques de vendes, descobrint que la connexió amb el client és necessària per impulsar la marca personal i comercial dels seus negocis. Seguir presents i ser propers és el seu major avantatge competitiu.

Per a la presidenta de la Mancomunitat, Soledad Ramón, ?aquests tallers estan sent molt productius per als veïns de la comarca ja que en ells estan coneixent noves eines per millorar la seva situació laboral, alhora que serveix de plataforma per ajudar-los en la cerca activa d'ocupació?.


Les xerrades continuen aquest dilluns 14 d'abril a Benetússer amb ? Primers passos per a l'autoocupació? i a Catarroja amb ?Candidat 5 estels'.