Actualitat
15 de novembre de 2017

La Mancomunitat i l'Ajuntament de Paiporta engeguen el curs l'Horta Sud-Emprén

El servei d'AEDL comarcal de la Mancomunitat de l'Horta Sud, que coordina Andrés Martínez Consuegra, i la Regidoria d'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta impartiran la primera edició del curs L'Horta Sud Emprén els pròxims dies 21, 23, 28 i 30 de novembre i els dies 4 i 5 de desembre, d'11:00 a 14:00 del matí. En total, 18 hores de formació presencial en el Viver d'Empreses de Paiporta impartides per Gemma Jimeno, AEDL de l'Ajuntament de Paiporta i Andrés Martínez, AEDL comarcal. Els alumnes que complisquen amb el requisit d'assistència rebran un certificat d'assistència expedit pel consistori paiportí en acabar el curs. La realització del curs és completament gratuïta i té places limitades. Per a preinscriure cal fer-ho de manera electrònica mitjançant el següent enllaç:    https://docs.google.com/forms/d/1CL1TKYubgmavvTr-CtKPnyFbt9K07f_oOYPWftQpBlQ/edit

Convertir-se en autònom i apostar pel emprenedorisme és una opció laboral que ha augmentat als últims anys per la conjuntura econòmica. Les persones empresàries o treballadores autònomes han augmentat i són una opció cada vegada més valorada per la ciutadania com a alternativa al treball per compte d'altri a l'hora de plantejar-se el seu desenvolupament professional.

Aquesta decisió requereix d'un adequat assessorament a la persona emprenedora respecte al procés administratiu de constitució, l'elaboració del Pla d'empresa o Viabilitat del projecte, les vies d'obtenció de finançament, així com la possibilitat d'obtenir ajudes i subvencions, que actuen com a suports institucionals.

Poden inscriure's en el curs qualsevol persona que residisca o tinga la seu social de la seua empresa en algun dels 20 municipis que integren l'Horta Sud (Alaquàs, Albal, Alcàsser, Alfafar, Aldaia, Benetússer, Beniparrell, Catarroja, Lloc Nou de la Corona, Manises, Massanassa, Mislata, Paiporta, Picanya, Quart de Poblet, Sedaví, Silla, Torrent i Xirivella).