Actualitat
11 d’abril de 2014

La Mancomunitat, en el nou patronat de la Fundació Horta Sud

Un total de 15 membres constitueixen el nou patronat representat per tots els sectors de la comarca

La Fundació Horta Sud va constituir ahir el seu nou patronat que estarà integrat per 15 patrons que representen a tots els sectors de la comarca, entre els quals es troba la presidenta de la Mancomunitat Intermunicipal de l´Horta Sud, Soledad Ramón.

Aquesta designació s'ha fet sobre la base dels nous estatuts que regiran a partir d'ara el desenvolupament i funcionament de la Fundació i que han estat recentment aprovats.

Amb els nomenaments d'ahir, el patronat queda constituït per les següents institucions i persones: Mancomunitat Intermunicipal de l´Horta Sud, Florida Universitària, Nostra Escola Comarcal, Caixa Popular, Institut d´Estudis Comarcals de l´Horta Sud, els dos últims presidents de la Fundació Horta Sud i 8 veïns que han destacat per la seva labor en pro del desenvolupament de la nostra comarca.

Durant la sessió celebrada ahir, que va tenir lloc en el Museu Comarcal de l´Horta Sud, es van tractar a més de la constitució del patronat i l'elecció del nou president, Alfred Domínguez, altres temes importants com el control pressupostari, el calendari de reunions i les accions previstes per als propers mesos, on destaquen els cursos de formació, les ajudes a projectes interasociativos, fòrum d'empresaris, servei d'assessorament a associacions o publicacions de revistes per a associacions, entre uns altres.

La Fundació Horta Sud, que el passat any va celebrar el seu 40 aniversari, té com a finalitat promoure el desenvolupament social i cultural de la comarca a través d'activitats i projectes que impulsin la vertebració i integració dels nostres pobles.

Una de les seves prioritats és potenciar la imatge de la comarca mantenint visqui l'essència cultural, social i econòmica que històricament l'ha configurat.